Over ons

Welkom bij Mill Music

Mill Music is al meer dan 25 jaar het adres voor professionele licht en geluidverzorging. Maar dat niet alleen, Mill Music is al jaren een vertrouwde leverancier voor diverse bedrijven in binnen- en buitenland voor o.a. podia, architectuurverlichting, stroomdistributie, decoraties, licht- en geluidssystemen, buiten(effect)verlichting.

Naast onze standaard cases zoals 19" racks, roadie cases, kabel cases, etc. bouwen wij uiteraard ook flightcases op maat en naar ieders wens. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk in de standaardkleuren zwart, rood, blauw en grijs.

Ook "specials" zoals kledingcases, koelkasten of magnetron's in case, kitcases, etc. behoren tot ons leveringsprogramma. Van diverse mengtafels, keyboards, etc. hebben wij de werktekeningen liggen zodat een snelle levering gegarandeerd is. Het inrichten van de winkel in flightcase-stijl, behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard hebben wij voor de "doe het zelver" alle onderdelen op voorraad.

Op de eerste verdieping van ons winkelpand op Bedrijventerrein Wijnbergen bieden wij occasions aan. Een mengeling van gebruikte, in prima staat verkerende luidsprekers & toebehoren, audio diversen, flightcases & koffers, mengtafels & toebehoren, licht en diversen, treft u daar aan.

Mill Music verzorgt o.a. modeshows, productpresentaties, bedrijfsopeningen, vergaderingen, seminars, beursdecoraties en stroomvoorziening, tentoonstellingen en natuurlijk ook discotheek- en café inrichtingen. Onze vakbekwame, ervaren technici zorgen voor een perfecte invulling van uw wensen. Om de kwaliteit te waarborgen, werken wij uitsluitend met professionele merken en om de stiptheid te garanderen hebben wij de logistieke afhandeling in eigen beheer.

Dus, heeft u wensen.....
wij vullen ze in,
u heeft een probleem.....
wij lossen het op,
u heeft een idee.....
wij verwezenlijken het.

Mill Music: De partner voor uw evenement. Technisch, creatief & vakkundig